Despre noi - homeopat.ro

Bine ai venit și îți mulțumesc pentru interesul asupra homeopatiei.

Sunt Dr. Adrian Alecu din Târgu-Mureș, medic homeopat din 2001 și formator în homeopatie din 2009.

Am inițiat și coordonat acest proiect de elaborare a unei evidențe online a medicilor si farmaciilor din România cu activitate în domeniul homeopatiei. pentru a putea oferi pacienților o imagine concisă a resurselor medicale homeopatice din România.

În acest fel românii vor ști unde să găsească un medic homeopat și o farmacie homeopatică.

Am considerat ca fiind "cu activitate în domeniul homeopatiei":

Obiectivul acestui proiect este atât informarea reciprocă cât mai ales informarea pacienților cu privire la disponibilitatea consultațiilor și a medicamentelor homeopatice în diferitele orașe din România.

Acestui proiect foarte laborios a început din pasiune și responsabilitate în 2022 și pentru a putea fi continuat este în prezent susținut financiar de Asociația Dr. Alecu.

Disponibilitatea ta de a apărea online pe această listă pe site-ul homeopat.ro onorează homeopatia și totodată te promovează pe tine, însă cel mai mare beneficiu va fi al pacienților care vor găsi cu ușurință acces la homeopatie, dând astfel sens muncii echipei noastre.

Pentru a fi prezent pe acest site te rog să ne transmiți prin whatsapp sau sms pe numărul Clinicii Dr. Alecu +40751540854 datele de contact pentru cabinetul/farmacia ta. 

Transmiterea acestor date de către tine reprezintă acordul explicit pentru publicare. Te rog să nu trimiți date personale ca număr de telefon personal, adresa ta de domiciliu, doar datele profesionale privitoare la activitatea ta în homeopatie, care pot fi publice.  Nu vom publica adrese de email, chiar dacă sunt profesionale. 

Te rog folosește formatul de mai jos:

  • Oraș
  • Nume medic (pentru medici)
  • Denumire cabinet/farmacie
  • Adresa
  • Telefon
  • Alte date de contact dacă există (website, facebook, etc)
  • Tipurile de consultații oferite: în cabinet, video, telefonic, în scris prin mesaje

Vom lua în considerare orice alte sugestii din partea ta.

Dacă dorești să susții financiar acest proiect, absolut fără costuri pentru firma ta, îți mulțumesc anticipat și te invit să descarci contractul de sponsorizare precompletat

Îți mulțumesc anticipat.

Dr. Adrian Alecu și echipa